filter webinarsClose filter
Log in for a complete overview of all available webinars
184 OnDemand views

Webinar Handhaving Noodverordening voor gemeenten

Met de gelding van GRIP 4 in uw gemeente in verband met corona en het overnemen van de openbare orde touwtjes door de voorzitter van de veiligheidsregio voor onbepaalde tijd, zullen er binnen uw organisatie veel vragen spelen. Wat is nu eigenlijk nog de rol van de gemeente? Wat mag jullie burgemeester nu nog wel ...

Date:
Duration: 1 Hours
71 OnDemand views

Arbeidsrechtelijke actualiteiten Covid-19 deel 2

De laatste weken is er heel veel gebeurd. Vanochtend nog werd de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (de NOW-regeling) gepresenteerd tijdens de persconferentie van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  

AKD nodigt u graag uit om deel te nemen aan het tweede webinar Arbeidsrechtelijke actualiteiten Covid-19.

Date:
Duration: 1 Hours
25 OnDemand views

Webinar actualiteiten corporatiesector

Eelkje van de Kuilen praat je dit uur bij over de actualiteiten in de corporatiesector. De corona-maatregelen, strategisch programma, evaluatie Woningwet, Governancecode 2020 en Staat van de corporatiesector komen aan bod.

Date:
Duration: 75 Minutes
144 OnDemand views

Webinar Arbeidsrechtelijke actualiteiten Covid-19

De laatste dagen is er heel veel gebeurd. Deze gebeurtenissen leiden tot veel arbeidsrechtelijke vragen. Door middel van dit webinar brengen wij u op de hoogte van de laatste arbeidsrechtelijke actualiteiten rond Covid-19 en zullen wij vragen beantwoorden.

Date:
Duration: 1 Hours